ΚούκηςGas Εγγύηση στο Υγραέριο

Το Κέντρο Υγραερίου Κούκης είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του υγραερίου από το 1996.
Με συνεχή παρουσία στην Κόρινθο και με το υποκατάστημα στο Λουτράκι από το 2019, παρέχει με συνέπεια αξιόπιστες λύσεις για το σπίτι και επαγγελματικούς χώρους και χρήσεις.
Στόχος μας είναι η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, και η παροχή ανώτερων εξατομικευμένων υπηρεσιών στους οικιακούς και εταιρικούς μας πελάτες.
Προτεραιότητα μας είναι πάντα οι ανάγκες των πελατών μας και η εξυπηρέτηση τους όποτε μας χρειάζονται.

Εγγύηση μας η πολυετής μας εμπειρία και τα καταρτισμένα μας στελέχη. Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων υγραερίου όπως καυστήρες και λέβητες, σόμπες για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο καθώς και άλλες έξυπνες και οικονομικές λύσεις για θέρμανση, αλλά και κουζίνες, φουρνάκια,ψησταριές – μπάρμπεκιου, λάμπες υγραερίου, εξαρτήματα και ανταλλακτικά.

Όλα όσα χρειάζεστε για οικιακή ή επαγγελματική χρήση σε φιλικές τιμές.

Κοντά σας με ένα τηλεφώνημα!

Με την τηλεφωνική σας παραγγελία αναλαμβάνουμε τη διανομή φιάλης ή χύμα υγραερίου στο χώρο σας, την εγκατάσταση συσκευής υγραερίου ή την αποκατάσταση βλάβης με υπηρεσίες service με την εγγύηση του ονόματος μας!

Κέντρο Υγραερίου Κούκης – από επαγγελματίες για επαγγελματίες.

Αναγνωρίζουμε την μοναδικότητα της επιχείρησης σας και σεβόμαστε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε γι’ αυτό επιδιώκουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εταιρικούς μας πελάτες παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών υγραερίου για τη θέρμανση και εστίαση, σχεδιασμένων με μοναδικό κριτήριο τις ανάγκες της επιχείρησης σας.
Υποστηρίζουμε τον επαγγελματία με αποκλειστικές τιμές και πλήθος επιλογών για τον επαγγελματικό εξοπλισμό, με καινοτόμες εγκαταστάσεις που σίγουρα θα σας δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που ζητάτε.

Παραμένουμε στο πλευρό σας με συνεχή εξυπηρέτηση στη παροχή υγραερίου και service στο χώρο σας, άμεσα και υπεύθυνα.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε δυναμικά ανταποδίδοντας σας, με τη φροντίδα και την ειλικρίνεια που σας αξίζει!

Scroll to Top